όροι και Προϋποθέσεις

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Η AACARS είναι μια ελληνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα

AACARS

Έδρα: Lagyna,

Δεύτερο Γραφείο: Περιοχή Αεροδρομίου SKG 14ο χλμ Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας
(Τρία (3) λεπτά από το Αεροδρόμιο SKG Makedonia)

Θεσσαλονίκη

Ελλάδα

Τηλ: 2310473896 ή Κιν: +30 6984680016

Email: info@aacars.gr

Bookings & Car Groups:


If a car group is “ ON REQUEST” that means, AACARS has the right to answer with a confirmation or refusal for the requested booking. Even if the client receives an automatic confirmation email, AACARS has the right to approve or decline the aforementioned booking within 24 hours.

Κρατήσεις:

Όλες οι κρατήσεις γίνονται με βάση την κατηγορία του οχήματος και όχι για ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας οχήματος στην κατηγορία που έχει προεπιλεγεί από τον πελάτη, πάντα σε σχέση με επιβεβαιωμένη κράτηση, η AACars διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει στον πελάτη αυτοκίνητο υψηλότερης κατηγορίας, χωρίς επιπλέον χρέωση για τον πελάτη.
Η AACARS.GR δεν φέρει ευθύνη για εσφαλμένα επιλεγμένες κατηγορίες.
Αυτό σχετίζεται ιδίως με τον αριθμό των ατόμων που ταξιδεύουν μαζί σας και τα αντικείμενα αποσκευών που μεταφέρονται.
Τα οχήματα παραδίδονται καθαρισμένα και πρέπει να επιστρέφονται όσο το δυνατόν περισσότερο. Εάν τα οχήματα είναι ασυνήθιστα βρώμικα, θα χρεωθεί χρέωση καθαρισμού έως και 50,00 EUR.
AACARS has the right to cancel the booking you made at least 20 days before your rental, if the car that you had booked was crashed.

Οδηγός:

21 ετών είναι η ελάχιστη προϋπόθεση ηλικίας για τη χρήση αυτοκινήτων των κατηγοριών Α, Β, Γ και Δ. Η ηλικία των 23 ετών είναι η ελάχιστη προϋπόθεση ηλικίας για τις υπόλοιπες κατηγορίες αυτοκινήτων.
Οι οδηγοί που έχουν εγγραφεί στη σύμβαση ενοικίασης πρέπει να διαθέτουν έγκυρη άδεια οδήγησης κατηγορίας III (B) για τουλάχιστον 2 χρόνια.
Οι ενοικιαστές οχημάτων είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά της έγκυρης ταυτότητας.
Σε περίπτωση απώλειας εγγράφων ή αντιγράφων, δεν υπάρχει υποχρέωση ενοικίασης από την πλευρά μας και καμία επιστροφή των πληρωμών που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.
Οι πολίτες χωρών εκτός της ΕΕ πρέπει να κατέχουν έγκυρη διεθνή άδεια οδήγησης, μαζί με την έκδοση της εθνικής άδειας οδήγησης.

Εισιτήρια κυκλοφορίας - Πρόστιμα:

Τα εισιτήρια κυκλοφορίας και τα πρόστιμα λόγω παραβιάσεων του κώδικα εθνικής οδού βαρύνουν τον ενοικιαστή. Επιπλέον, ο ενοικιαστής αναλαμβάνει την πληρωμή των εξόδων διαχείρισης, όπου απαιτείται. Η AACARS.GR θα χρεώσει τέλος επεξεργασίας 10,00 € επιπλέον του ποσού του προστίμου.

Ακυρώσεις:

Cancellation of a reservation must be done at least forty two (48) hours prior to the scheduled date and hour of commencement of the vehicle’s rental (always according to the exact hour of reservation), as this has been made in the company’s reservations system or by sending us an email at: info@aacars.gr
In this case, the deposit amount will be refunded (Fees & Comissions are applied)
In case there is a change in date or time of booking and this results in a reduction in price, this reduction does not apply in case we are informed up to 48 hours before the arrival time. A bank fee of 5-27.00€ will be charged for any refund to a foreign account. In case of a refund via PayPal, the fee by PayPal is lower.

Η AACARS.GR δεν φέρει καμία ευθύνη για αλλαγές / ακυρώσεις μετά την έναρξη της ενοικίασης που οδηγεί σε αλλαγή τιμής.
Δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση επιστροφής χρημάτων ή πίστωσης για κράτηση που δεν έχει πραγματοποιηθεί λόγω μη εμφάνισης, έλλειψης άδειας οδήγησης, προηγούμενου ταξιδιού επιστροφής ή ακύρωσης μετά την έναρξη της ενοικίασης.

Δεν δείχνουν:

Εάν δεν μπορείτε να παραλάβετε το όχημα τη στιγμή που έχετε καθορίσει, ενημερώστε μας εκ των προτέρων, διαφορετικά η κράτηση θα ακυρωθεί μετά από 2 ώρες.

Παραδόσεις μετά τις ώρες - συλλογές:

Μπορείτε να δείτε το τέλος των 25,00 € (συμπεριλαμβανομένου του 24%VAT) κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας μόλις εισαγάγετε την ώρα αποδοχής και παράδοσης. Εάν η πτήση σας καθυστερήσει και η παράδοση πραγματοποιείται εκτός των κανονικών ωρών λειτουργίας, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε το τέλος επιπλέον του συνολικού ποσού της κράτησής σας.
Our office is open from 8:30 to 21:30. We are here to assist you 24/7, but operating outside of the aforementioned working hours will incur an extra cost(25.00€) to the client.

Παράδοση εκτός σταθμού - συλλογές:

Οι παραδόσεις και οι παραλαβές από τους σταθμούς πραγματοποιούνται κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Η επιπλέον χρέωση για παραδόσεις-συλλογές μπορεί να συζητηθεί μέσω email στη διεύθυνση: info@aacars.gr

Καύσιμα:

Ο ενοικιαστής πρέπει να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου που είχε κατά τη συλλογή. Σε περίπτωση επιστροφής του αυτοκινήτου με ποσότητα καυσίμου μικρότερη από την αρχική, ο πελάτης θα χρεωθεί με τη διαφορά καυσίμου. Δεν παρέχεται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση επιστροφής του αυτοκινήτου με ποσότητα καυσίμου μεγαλύτερη από αυτήν που συλλέχθηκε. Τα οχήματα παραδίδονται με μια ελάχιστη ποσότητα καυσίμου, που αντιστοιχεί στο ¼ της δεξαμενής.

Απόσταση σε μίλια:

Δωρεάν χιλιόμετρα παρέχεται για ενοικιάσεις διάρκειας άνω των 3 ημερών. Για ενοικιάσεις διάρκειας μικρότερης των 3 ημερών, οι τιμές περιλαμβάνουν περιορισμό 100 km / ημέρα.

Ατύχημα:

In case of an accident, the customer is charged with 90€ for the accident file administration costs, even if the customer has full insurance, AACARS has the right to replace a car, after an accident, or problem, in 48 Hours. .

Οδική βοήθεια:

Τα αυτοκίνητα AACars καλύπτονται από 24ωρη οδική βοήθεια για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων. Τα στοιχεία επικοινωνίας της οδικής βοήθειας αναφέρονται στο συμβόλαιο ενοικίασης.

Μεταφορά αυτοκινήτων εκτός χώρας:

Απαγορεύεται η μεταφορά και οδήγηση του αυτοκινήτου εκτός των συνόρων της Ελληνικής Επικράτειας. Η οδήγηση του αυτοκινήτου από τη χώρα επιτρέπεται κατ 'εξαίρεση και μόνο κατόπιν γραπτής άδειας από την εταιρεία και πληρωμής του ποσού που θα καθορίσει η εταιρεία σε κάθε περίπτωση

Μεταφορά αυτοκινήτων με πλοίο:

Για τη μεταφορά του αυτοκινήτου με πλοίο, απαιτείται γραπτή έγκριση της εταιρείας και κοστίζει 20.00EYR.

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

Σχετικά με τις ασφαλίσεις, Εάν ο πελάτης έχει ήδη πλήρη ασφάλιση δωρεάν, καθώς είναι δωρεάν στις περισσότερες κατηγορίες μας, σε περίπτωση ατυχήματος, ο πελάτης θα πληρώσει μόνο τα έξοδα διαχείρισης, 90 €. Η πλήρης ασφάλιση σημαίνει ότι ο πελάτης καλύπτεται 100% για το αυτοκίνητο που ενοικίασε και η AACARS δεν χρειάζεται την πιστωτική κάρτα του πελάτη για κατάθεση. Ο πελάτης δεν καλύπτεται για τα γυαλιά, τα ελαστικά και το κάτω μέρος του αυτοκινήτου. Εάν ο πελάτης θέλει να αγοράσει επιπλέον ασφάλεια για το γυαλί, το κάτω μέρος του αυτοκινήτου και τα ελαστικά, η τιμή εξαρτάται από την κατηγορία αυτοκινήτου που επιλέγει. Ο πελάτης μπορεί να αγοράσει αυτό το επιπλέον κάλυμμα στο γραφείο ή μέσω του ιστότοπου από +3 / ημέρα έως + 27 € / ημέρα. Εάν η κατηγορία αυτοκινήτου που επέλεξε ο πελάτης δεν έχει πλήρη ασφάλιση, τότε η AACARS πρέπει να προεγκρίνει την πιστωτική κάρτα του πελάτη ως κατάθεση η οποία είναι γραμμένη σε κάθε κατηγορία αυτοκινήτου που δεν περιλαμβάνει πλήρη ασφάλιση.
Fuel malfunctions due to poor or incorrect Fuel, damage to child and baby seats, lack of electricity due to forgetting to switch off the electrical devices, private items stolen from the car or damaged in an accident
Η ζημιά σε αυτές τις περιοχές θα χρεωθεί πλήρως στον πελάτη.
Lost or damaged vehicle keys are not part of the insurance cover and the cost of the replacement will be charged to the customer, from 190.00€, depending on the type of key and vehicle type.
Η AACARS.GR δεν ευθύνεται για ζημιές ή ατυχήματα που προκαλούνται από αλκοόλ, φάρμακα ή / και φάρμακα λόγω διαταραχών της συνείδησης του οδηγού. Το ίδιο ισχύει και για ζημιές ή ατυχήματα που προκλήθηκαν αυθαίρετα από τον πελάτη εντός ή εκτός δρόμου. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος.
Ο οδηγός δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείψει τη σκηνή του ατυχήματος χωρίς να ενημερώσει την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και την αστυνομία.
Πρέπει επίσης να περιμένει την άφιξη της αστυνομίας για να προετοιμάσει μια αναφορά ατυχήματος, το αντίγραφο της οποίας πρέπει να υποβληθεί κατά την επιστροφή του οχήματος.
Εάν δεν ενημερώσετε την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και την αστυνομία και δεν συμμορφωθείτε με τις απαιτήσεις της κρατικής νομοθεσίας, η ασφάλιση δεν καλύπτει καμία ζημιά και ο ενοικιαστής του οχήματος είναι υπεύθυνος για ολόκληρο το κόστος της ζημιάς.
Η έκθεση της αστυνομίας θα πρέπει επίσης να αναφέρει εάν ένας από τους εμπλεκόμενους οδηγούς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή / και ναρκωτικών.
Σε περίπτωση άλλων ζημιών στο ενοικιαζόμενο όχημα, ακόμη και αν ήταν σταθμευμένο, η ενοικίαση αυτοκινήτου πρέπει να ενημερώνεται ΑΜΕΣΑ πριν μετακινηθεί το όχημα.
Σε περίπτωση κλοπής, ο πελάτης πρέπει να ενημερώσει αμέσως την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και να παραδώσει το κλειδί του οχήματος και την έκθεση της αστυνομίας εκεί το συντομότερο δυνατό.
Ο πελάτης υποχρεούται να αναφέρει αμέσως κάθε είδους ζημιά οχήματος στην εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.
Εάν αυτό δεν γίνει, ο πελάτης ευθύνεται για όλα τα έξοδα.
Σε περίπτωση ζημίας ή ατυχήματος, θα χρεωθείτε με χρέωση επεξεργασίας έως 90,00 EUR. Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα είναι ασφαλισμένα για τον μέγιστο αριθμό επιβατών.

PAI - Ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος:

• PAI (προσωπική ασφάλιση ατυχημάτων) για τους επιβάτες έως 1.220.000 ευρώ συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις ομάδες αυτοκινήτων.
Τα οχήματα είναι ασφαλισμένα έναντι τρίτων (εξαιρουμένου του οδηγού) για θάνατο και σωματική βλάβη έως και ένα εκατομμύριο διακόσιες είκοσι χιλιάδες ευρώ (1.220.000,00 €) ανά ατύχημα και για υλικές ζημιές από τρίτους (εξαιρουμένου του οχήματος AACars) έως το ποσό ενός εκατομμυρίου διακόσια είκοσι χιλιάδων ευρώ (1.220.000,00 €). Σε περίπτωση αλλαγής των ανωτέρω ορίων, ισχύουν πάντοτε τα ελάχιστα όρια, όπως ορίζονται από την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία. Ζημίες που υπερβαίνουν το όριο ασφαλιστικής κάλυψης, ή εξαιρούνται από αυτό, θα πληρώνονται πλήρως από τον πελάτη.

FREE CANCELLATION & 5% DISCOUNT FOR ALL GROUPS DURING 2021 - Rent A Car without a credit card requirement for security deposit - Fully comprehensive insurance included for free!
Free Shuttle Service from and to Airport!

Χ
elΕλληνικά
en_USEnglish ru_RUРусский de_DEDeutsch elΕλληνικά