Όροι και προϋποθέσεις ενοικίασης αυτοκινήτων

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η AACARS είναι μια ελληνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα

AACARS

Έδρα: Lagyna,
Δεύτερο γραφείο: SKG Airport. 14ο χιλιόμετρα Θεσσαλονίκης-μιξανούνας (Τρία (3) λεπτά από το Αεροδρόμιο SKG Μακεδονία)

Θεσσαλονίκη

Ελλάδα

Τηλ: 2310473896

ή Κιν: +306984680016

Email: info@aacars.gr

Όλες οι συναλλαγές ολοκληρώνονται σε EUR - Ανατρέξτε στους Όρους και Προϋποθέσεις.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Όλες οι κρατήσεις βασίζονται σε κατηγορία οχήματος και όχι σε συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας για ένα συγκεκριμένο όχημα, η AA CARS διατηρεί το δικαίωμα να προσφέρει όχημα παρόμοιας ή μεγαλύτερης κατηγορίας στον πελάτη χωρίς επιπλέον κόστος.
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ

Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, η ελάχιστη ηλικία για έναν οδηγό που νοικιάζει ένα όχημα είναι 23 έτη. Εάν είστε 20 έως 22 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας. Η AA CARS θα αρνηθεί να παράσχει ένα όχημα εκτός εάν παρουσιαστεί έγκυρη απόδειξη ηλικίας κατά την παράδοση του οχήματός σας.
Ο οδηγός πρέπει να βρίσκεται σε πομπή έγκυρης άδειας οδήγησης για τουλάχιστον ένα έτος κατά την ενοικίαση οχήματος αυτοκινήτου.
Η AA CARS ΔΙΑΤΗΡΕΙ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Επειδή δεν συμμορφώνεται με τους παραπάνω όρους (2, 3) θα χρεωθούν από τον πελάτη / ενοικιαστή

Οι παραβιάσεις της κυκλοφορίας και τα πρόστιμα θα επιστραφούν στον πελάτη / ενοικιαστή.
Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε μια κράτηση, ο πελάτης / ενοικιαστής πρέπει να επικοινωνήσει με την ομάδα μας μέσω email στις λεπτομέρειες που παρέχονται στον ιστότοπο AA Cars.
Συλλογές και παραδόσεις εκτός των κανονικών ωρών γραφείου ισχύουν και επιπλέον χρέωση 25,00 EUR
Οι παραδόσεις και οι συλλογές είναι κατόπιν αιτήματος. Η επιπλέον χρέωση εντός των ορίων της πόλης είναι 25,00 EUR. Η AA Cars διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει επιπλέον χρεώσεις 1,24 EUR ανά χιλιόμετρο σε παραδόσεις και παραλαβές μεγάλων αποστάσεων.
Πρόσθετος οδηγός: Σε ορισμένες κατηγορίες ο Πρώτος Πρόσθετος οδηγός είναι δωρεάν, ο δεύτερος πρόσθετος οδηγός κοστίζει 2,5 EUR / ημέρα, αλλά πρέπει να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του οδηγού (Όροι 2,3)
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΦΙΞΗ

ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ & ΣΥΛΛΟΓΕΣ - ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΦΙΞΗ

ΕΞΤΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΦΙΞΕΙΣ

Ο ενοικιαστής υποχρεούται να επιστρέψει το όχημα με την ίδια ποσότητα καυσίμου με εκείνη που είχε κατά τη συλλογή. Σε περίπτωση επιστροφής του οχήματος με λιγότερα καύσιμα, ο ενοικιαστής θα χρεωθεί με τη διαφορά καυσίμου. (Η ελάχιστη χρέωση είναι 20 EUR)
Δεν εκδίδονται επιστροφές για οχήματα που επιστρέφονται με περισσότερα καύσιμα από ό, τι όταν συλλέγονται.
Παιδικό κάθισμα
Ένα παιδικό κάθισμα παρέχεται δωρεάν μετά την κράτηση.

Παράταση της περιόδου ενοικίασης:
Ο ενοικιαστής υποχρεούται να ενημερώσει την AACARS τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από τη λήξη του συμβολαίου ενοικίασης σε περίπτωση επιθυμητής παράτασης της περιόδου ενοικίασης. Αυτό θα γίνει αποδεκτό μόνο σε περίπτωση διαθεσιμότητας και μετά από αμοιβαία συμφωνία σχετικά με τα μέσα πληρωμής. Εάν το αυτοκίνητο δεν επιστραφεί κατά την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα όπως συμφωνήθηκε στη σύμβαση ενοικίασης, η ίδια η AACARS θα παραλάβει το αυτοκίνητο από τον τόπο που βρίσκεται με έξοδα του ενοικιαστή. Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής επιστρέψει το αυτοκίνητο νωρίτερα από το συμφωνημένο, η τιμή ενοικίασης δεν θα μειωθεί.

Ακύρωση μίσθωσης:
Ο μισθωτής οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία τουλάχιστον 10 ημέρες νωρίτερα, ώστε το ποσό της προκαταβολής να μπορεί να ανακτηθεί. Σε περίπτωση ακατάλληλων πληροφοριών, το ενοίκιο δεν επιστρέφεται. Επίσης, το ενοίκιο δεν επιστρέφεται κατά την παραλαβή

Παραδόσεις - Επιστροφές:
Τα αυτοκίνητα παραδίδονται και επιστρέφονται κατόπιν αιτήματος του πελάτη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης δωρεάν. Για παραδόσεις και επιστροφές στο κέντρο της πόλης, θα υπάρχει χρέωση 25,00 €. Για όλα τα άλλα σημεία θα υπάρχει χρέωση κατόπιν συμφωνίας. Οι παραδόσεις και επιστροφές μεταξύ 22:00 και 08:00 χρεώνονται με 25,00 €. Ο ενοικιαστής έλαβε το εν λόγω όχημα σε καλή κατάσταση και, αφού επιβεβαίωσε ότι πληροί ολόκληρη την ικανοποίησή του και έχει δεξαμενή, αναγνωρίζει την ευθύνη του να το επιστρέψει στην ίδια κατάσταση, με δεξαμενή που φέρει το κόστος της βενζίνης που καταναλώθηκε κατά την ενοικίαση και τα κλειδιά .

Ηλικία οδηγού:
Η ελάχιστη ηλικία του οδηγού είναι 23 ετών.
Η μέγιστη ηλικία του ενοικιαστή είναι 70 χρόνια.
Εάν είστε 20 έως 22 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας.
Η AACARS θα αρνηθεί να παράσχει ένα όχημα εκτός εάν παρουσιαστεί έγκυρη απόδειξη ηλικίας κατά την παράδοση του οχήματός σας.

Δίπλωμα οδήγησης:
Ο οδηγός πρέπει να βρίσκεται σε πομπή έγκυρης άδειας οδήγησης για τουλάχιστον ένα έτος κατά την ενοικίαση οχήματος αυτοκινήτου.

Ασφαλιστικά οφέλη:
Η AACARS παρέχει πλήρη ολοκληρωμένη ασφάλιση χωρίς υπέρβαση σε ορισμένες κατηγορίες. (Σε περίπτωση ατυχήματος ο ενοικιαστής δεν πρέπει να πληρώσει).
Ασφάλιση αστικής ευθύνης.
PAI (Προσωπική ασφάλιση ατυχημάτων) για τους επιβάτες έως 1 εκατομμύριο ευρώ.
σωματική βλάβη σε τρίτους έως 1 εκατομμύριο ευρώ.
υλικές ζημιές σε τρίτους έως 1 εκατομμύριο ευρώ.

Πλήρης ασφάλιση:
Τα διοικητικά πρόστιμα και που προκύπτουν από την παραβίαση των κανονισμών κυκλοφορίας βλάπτουν την αποκλειστική ευθύνη του μισθωτή και ΔΕΝ καλύπτονται από την ασφάλιση.

Ατύχημα:
Ο πελάτης ευθύνεται για τις ακόλουθες ζημιές:
Κεραία, κλείδωμα αυτοκινήτου, απώλεια ή ζημιά στα κλειδιά, υαλοκαθαριστήρες, καθρέπτες, ανταλλακτικά, γρύλος αυτοκινήτου, φώτα, καπάκι αερίου, προειδοποιητικά τρίγωνα, ζημιά στο μαξιλάρι του καθίσματος, ακραία βρωμιά IN ζημιά στο αμάξωμα του αυτοκινήτου, ζημιά λόγω αμέλειας, διαταραχές καυσίμου προκαλείται από ελαττωματικό ή λανθασμένο καύσιμο, ζημιές Παιδικά και μωρά καθίσματα, έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος λόγω ξεχασμένων ηλεκτρικών συσκευών, αντικειμένων που έχουν κλαπεί από το αυτοκίνητο ή έχουν υποστεί ζημιά σε ατύχημα.
Η ενοικίαση αυτοκινήτου δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει ελαττωματικό ελαστικό ή ζημιά στο ραδιόφωνο.
Η AACARS δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές ή ατυχήματα που ισχύουν βάσει Διαταραχών της συνείδησης του οδηγού από αλκοόλ, ναρκωτικά ή / και ναρκωτικά. Το ίδιο για ζημιές ή ατυχήματα που προκλήθηκαν αυθαίρετα από τον πελάτη ή έξω από την οδό. Σε τέτοιες περιπτώσεις ευθύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.
Ο οδηγός δεν πρέπει ποτέ να αφήσει τη σκηνή ενός ατυχήματος χωρίς ενοικίαση αυτοκινήτου και να ενημερώσει την αστυνομία.
Ομοίως, πρέπει να περιμένει την άφιξη της αστυνομίας, ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει μια αναφορά ατυχήματος, αντίγραφο της οποίας πρέπει να κατατεθεί κατά την επιστροφή του οχήματος.
Εάν παραλείψετε την ενοικίαση αυτοκινήτου και καλέσετε την αστυνομία και δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της κρατικής νομοθεσίας, η ασφάλιση δεν καλύπτει ζημιές και ο μισθωτής θα είναι υπεύθυνος για ολόκληρο το κόστος ζημιάς που προκύπτει.
Η αστυνομική έκθεση θα πρέπει επίσης να αναφέρει εάν ένας από τους εμπλεκόμενους οδηγούς έχει υποστεί αλκοόλ ή / και ναρκωτικά.
Ακόμα και σε περίπτωση άλλων ζημιών στο ενοικιαζόμενο όχημα, πρέπει να ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ.
Με ζημιές στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο, πρέπει να μας ενημερώσετε πριν το αυτοκίνητο μετακινηθεί.
Ο πελάτης πρέπει να ειδοποιήσει σε περίπτωση κλοπής της ενοικίασης αυτοκινήτου αμέσως και να αφήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου και την αναφορά της αστυνομίας το συντομότερο δυνατό εκεί.
Σε γενικές γραμμές, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος για κάθε είδους ζημία οχήματος που ανέφερε ΑΜΕΣΑ η ενοικίαση αυτοκινήτου.
Εάν αυτό δεν γίνει, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για όλα τα έξοδα. Το ελάχιστο ποσό για επεξεργασία είναι 90.-Eur.
Τα διοικητικά πρόστιμα και που προκύπτουν από την παραβίαση των κανονισμών κυκλοφορίας βλάπτουν την αποκλειστική ευθύνη του μισθωτή και ΔΕΝ καλύπτονται από την ασφάλιση.
Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα θα είναι ασφαλισμένα για τον μέγιστο αριθμό επιβατών.
Για λόγους ασφάλειας, αυτό δεν πρέπει να ξεπεραστεί, διαφορετικά η ασφάλιση ενδέχεται να ακυρωθεί. ss / αντικατάσταση.
Η Πλήρης ΑΣΦΑΛΙΣΗ δεν ισχύει σε περίπτωση που ο οδηγός του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου προκαλέσει ατύχημα ή ζημιές ως αποτέλεσμα διάπραξης παράβασης του Ελληνικού Κώδικα Κυκλοφορίας.
Χρεώσεις για οποιαδήποτε από τις ζημιές που αναφέρονται παρακάτω θα χρεώνονται απευθείας στον πελάτη, τα πιο σημαντικά είναι τα εξής: Κεραία, δίσκοι, ζημιά στο κλείδωμα του αυτοκινήτου, απώλεια ή ζημιά στα κλειδιά, υαλοκαθαριστήρες παρμπρίζ, γυαλί, τροχοί, ελαστικά, εσωτερικό του αυτοκίνητο, εφεδρικό κλειδί και γρύλος αυτοκινήτου, καπάκι, φώτα, καπάκι αερίου, ζημιές στην ταπετσαρία ενός αυτοκινήτου, ζημιές στην οροφή, ζημιές που προκλήθηκαν από το ράφι οροφής και τυχόν αποσκευές σε αυτό, ακραία βρωμιά σε ένα αυτοκίνητο, ζημιά στην κάτω πλευρά, προσωπικά αντικείμενα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, ζημιά λόγω αμέλειας, διάτρηση ελαστικών και ελαστικά διάρρηξης, σφάλματα καυσίμου, ζημιά σε παιδικά καθίσματα και παιδικά καθίσματα, έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος λόγω ξεχασμένων ηλεκτρικών συσκευών, απώλεια εγγράφων αυτοκινήτου, απώλεια πινακίδας κυκλοφορίας. Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, σε κάθε περίπτωση, δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει ένα ελαστικό ή ζημιές σε συσκευές μουσικής (ραδιόφωνο, CD / mp3 player, κ.λπ.).
Η AA Cars δεν θα επιστρέψει κανένα κόστος τηλεφώνου, ταξί ή ξενοδοχείου.

Πρόσθετη ασφάλιση (WUG)
Η ασφάλιση WUG καλύπτει ζημιά στα ελαστικά, στο αμάξωμα, στους καθρέπτες, στο γυαλί και στην κεραία. Μπορείτε να κάνετε κράτηση ξεχωριστά με χρέωση.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ / ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Πιστωτικές κάρτες
Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής, εισάγετε την κρυπτογραφημένη περιοχή SSL 128-bit της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, η οποία θα σας ζητήσει τον αριθμό της κάρτας σας.
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του ποσού πληρωμής, δεσμεύεται προσωρινά.
Η κράτηση επιβεβαιώνεται μόνο όταν λάβετε από εμάς εντός 24 ωρών από την κράτηση, λεπτομερή επιβεβαίωση μέσω e-mail. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης των πληροφοριών έως ότου φτάσει στον παραλήπτη, ο οποίος θα μπορεί να τις αποκωδικοποιήσει χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κλειδί. Τα ακόλουθα γίνονται δεκτά: ΜΟΝΟ VISA, MASTERCARD. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ - ΑΚΑΡΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΩΝ ΤΥΠΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ.
Οποιαδήποτε πιθανή αξίωση πρέπει να δηλώνεται στα AA Cars εντός 30 ημερών μετά το τέλος της ενοικίασης. Απαιτείται η πλήρης γραπτή περιγραφή του προβλήματος. Μετά από τις 30 ημέρες η AA Cars θα αρνηθεί οποιεσδήποτε σχετικές υποχρεώσεις. Η AACARS έχει το δικαίωμα, να χρεώσει το επιπλέον ποσό της πιστωτικής κάρτας του ενοικιαστή, εντός 48 ωρών από την επιστροφή του αυτοκινήτου στο γραφείο μας.
Το όχημα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από τον ενοικιαστή ή από άλλους πρόσθετους οδηγούς που αναφέρονται στη σύμβαση ενοικίασης. Απαγορεύεται η χρήση του οχήματος, για παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας, για ρυμούλκηση άλλων οχημάτων, για μεταφορά βαρέων αντικειμένων ή αποσκευών, εύφλεκτων υλικών ή δύσοσμων αντικειμένων, για χρήση εκτός οδικού δικτύου ασφάλτου, υπό την επήρεια αλκοόλ, ναρκωτικών ή τοξικές ουσίες, για μεταφορά μέσω σκαφών ή διασυνοριακών ενοικιάσεων χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της AA Cars. Τα οχήματα που επιστρέφονται σε κακή κατάσταση και βρώμικα στο εσωτερικό θα χρεωθούν για ειδικό καθαρισμό με ελάχιστο κόστος 75 €.
Οι Όροι και Προϋποθέσεις υπόκεινται σε αλλαγές με γραπτή ειδοποίηση τουλάχιστον 5 εργάσιμες ημέρες. Εξαίρεση πιθανές αλλαγές του ελληνικού νόμου ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όλοι οι τύποι αυτοκινήτων που αναφέρονται στους καταλόγους είναι υποδείγματα μοντέλων και υπόκεινται σε αλλαγές με παρόμοια μοντέλα κατά την κρίση της AA Cars
Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ

Χαιρετίζουμε τα σχόλιά σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση INFO@AACARS.GR. Όλα τα ζητήματα που τίθενται διαχειρίζονται μια έμπειρη ομάδα εκπροσώπου της εταιρείας.

FREE CANCELLATION & 5% DISCOUNT FOR ALL GROUPS DURING 2021 - Rent A Car without a credit card requirement for security deposit - Fully comprehensive insurance included for free!
Free Shuttle Service from and to Airport!

Χ
elΕλληνικά
en_USEnglish ru_RUРусский de_DEDeutsch elΕλληνικά