Σχετικά με εμάς


Η εμπειρία μας στην επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων, και ο μεγάλος αριθμός Ελλήνων και ξένων πελατών που είναι ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες μας, είναι τα στοιχεία που εγγυώνται ότι θα είστε επίσης ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας. Μαζί με το γεγονός ότι δεν χρειαζόμαστε εγγύηση για ενοικίαση αυτοκινήτου από το AACARS και τις πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές, μπορείτε να επιτύχετε μια τιμή που περιλαμβάνει μηδενική εξαίρεση για την ασφάλειά σας, ή γενικά διάφορες ειδικές προσφορές, οπότε μην ξεχάσετε να υπογράψετε ή ελέγξτε τις προσφορές του ιστότοπού μας!

Για να διασφαλίσετε ότι το ταξίδι σας θα λειτουργεί ομαλά, μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από εμάς για όσο διάστημα θέλετε. Χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο για μία ή δύο μέρες για να σας βοηθήσουμε να μετακινηθείτε για το Σαββατοκύριακο; Μην ανησυχείτε, η καθημερινή υπηρεσία ενοικίασης θα σας οδηγήσει στο δρόμο σε χρόνο μηδέν. Μια πιο δημοφιλής επιλογή είναι η εβδομαδιαία ενοικίαση αυτοκινήτου, οι οποίες είναι κατάλληλες για οικογενειακό οδικό ταξίδι ή διακοπές. Εάν ακολουθείτε ένα όχημα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά δεν θέλετε να δεσμευτείτε να αγοράσετε αυτοκίνητο, δώστε τα μηνιαία ενοίκια μας.


 

Ο στόλος των ενοικιαζόμενων οχημάτων AACars περιλαμβάνει μια ποικιλία νέων μοντέλων. Αυτά κυμαίνονται από συμπαγή και οικονομικά αυτοκίνητα πόλης έως μεγαλύτερα 4x4 για να δώσουν χώρο για όλη την οικογένεια και τις αποσκευές τους. Εκτός από τα βασικά μοντέλα, παρέχουμε επίσης όλα τα μοντέλα εδάφους, φιλικά προς το περιβάλλον και πολυτελή για όσους αναζητούν κάτι επιπλέον. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, έχουμε ένα αυτοκίνητο που ταιριάζει.Πώς να νοικιάσετε το αυτοκίνητό σας με AACars

Η κράτηση αυτοκινήτου ενοικίασης δεν θα ήταν πιο εύκολη! Απλώς επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα που θέλετε να παραλάβετε και να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, επιλέξτε το όχημά σας και είστε στο δρόμο. Για να κάνουμε τη ζωή λίγο πιο εύκολη, η AACars σάς επιτρέπει επίσης να αφήσετε το αυτοκίνητό σας σε οποιονδήποτε από τους σταθμούς μας, ανεξάρτητα από το πού το συλλέξατε. Φροντίστε να δείτε το ενημερωτικό δελτίο μας για τις πιο πρόσφατες εκπτώσεις. Έχουμε μια σειρά από προσφορές!